Batoniki Cynamonowo-Rodzynkowe

Batoniki Cynamonowo-Rodzynkowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj batoników musli cynamonowo-rodzynkowych. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 20 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soli, miodu, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasteczka z cynamonem i rodzynkami, Superseed Cinnamon Raisin Granola, oraz Cynamon Rodzynki Zdrowa Domowa Granola dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. spray dno i boki 13x9-cala (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce wymieszaj owies, rodzynki, mąkę uniwersalną, mąkę pełnoziarnistą, brązowy cukier, kiełki pszenicy, cynamon i sól. W małej misce, ubić jajko, mus jabłkowy, miód i wanilia z trzepaczką, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka PszennaMąka Pszenna
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
Kiełki PszenicyKiełki Pszenicy
CynamonCynamon
RodzynkiRodzynki
WaniliaWanilia
MiódMiód
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać mieszankę sosu jabłkowego do mieszanki owsianej; mieszać aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
4
Wlać mieszaninę do naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec 20 minut na miękkie batoniki granola; piec 30 minut na twardsze batoniki granola. Schłodzić w naczyniu 5 minut. W przypadku prętów pokrój w 5 rzędów na 4 rzędy. Całkowicie schłodzić w naczyniu, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia6
Magazyn