Baton Czekoladowy Gorąca Czekolada
Baton czekoladowy gorąca czekolada może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury napoju. Ten bezglutenowy przepis służy 1 i kosztuje 1,43 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 334 kalorie. 54 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest dobre. Podobne przepisy to Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, Czekoladowy makaron z sosem czekoladowo-orzechowym, wiórkami z białej czekolady i świeżymi jagodami, oraz Gofry z ciemnej czekolady z sosem z białej czekolady i bitą śmietaną czekoladowo-Espresso.
Instrukcje
Umieścić kawałki czekolady w rondlu na średnim ogniu; dodać mleko i ubijać stale, aż czekolada stopi się i dobrze wymieszać, o 5 minut.
Wyjąć z ognia; w razie potrzeby dodać więcej mleka.