Batat Noodle Kugel
Przepis Sweet Potato Noodle Kugel jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 378 kalorii. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Jeśli masz jajka, masło, makaron jajeczny wykonane, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kuchenka Mikrofalowa Sweet Noodle Kugel, Spiralizowany Makaron Ziemniaczany Kugel, oraz Słodki makaron Kugel z suszonymi wiśniami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić i spłukać zimną wodą.
Odcedzić ponownie i odstawić.
Tymczasem roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać słodkie ziemniaki; smażyć do miękkości, 8 protokół.
Ubij razem jajka i białka w dużej misce.
Dodać śmietanę, dżem i sól; dobrze wymieszać.
Dodać mieszaninę słodkich ziemniaków; dobrze wymieszać. Wymieszać z makaronem.
Przenieść mieszaninę do 8-calowego kwadratowego szklanego naczynia do pieczenia, które zostało pokryte nieprzywierającym sprayem do gotowania; przykryć naczynie folią.
Piec 30 minut lub do ogrzania. Top z orzechami pekan; odstawić na 5 minut przed podaniem.