Basic Marinara

Basic Marinara
Podstawowe Marinara może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 46 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 30 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ocet balsamiczny, nasiona kopru włoskiego, bazylia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Podstawowy Sos Marinara, Jak Zrobić Podstawowy Sos Marinara, oraz Małże Marinara.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodaj cebulę na patelnię; gotować 4 protokół, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać cukier i kolejne 7 składników (przez nasiona kopru włoskiego); gotować 1 minutę, ciągle mieszając. Wymieszać z octem; gotować 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
4
Dodać bulion i pomidory; doprowadzić do duszenia. Gotować na małym ogniu przez 55 minut lub aż sos zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
5
Do przechowywania w zamrażarce: kadzi w temperaturze pokojowej lub schłodzonego sosu do plastikowych pojemników lub plastikowych toreb. Uszczelnić i zamrozić na okres do czterech miesięcy. Rozważ zamrażanie sosu w przyrostach o jednej filiżance (dwie porcje). W ten sposób możesz wyciągnąć dokładnie tyle, ile chcesz na przyszłe posiłki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
ChochlaChochla
6
Aby rozmrozić SOS: wypróbuj jedną z trzech metod.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
7
Rozmrozić w lodówce przez noc.
8
Umieść zamrożone bloki w rondlu. Przykryć i doprowadzić do niskiego gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
9
Umieść zamrożone bloki w misce bezpiecznej dla mikrofali. Przykryć i mikrofalować na wysoką minutę na raz, mieszając po każdym przyrostie, aż do rozmrożenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Aby zwiększyć smak: Długie stinty w zamrażarce mogą osłabić smak pomidorów. Aby wzmocnić rozmrożony sos, dodaj pół łyżeczki drobno startej skórki cytryny lub jedną łyżeczkę octu balsamicznego podczas podgrzewania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia6
Magazyn