Basic Marinara

Basic Marinara
Podstawowe Marinara może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 46 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 30 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ocet balsamiczny, nasiona kopru włoskiego, bazylia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Podstawowy Sos Marinara, Jak Zrobić Podstawowy Sos Marinara, oraz Małże Marinara.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodaj cebulę na patelnię; gotować 4 protokół, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać cukier i kolejne 7 składników (przez nasiona kopru włoskiego); gotować 1 minutę, ciągle mieszając. Wymieszać z octem; gotować 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
4
Dodać bulion i pomidory; doprowadzić do duszenia. Gotować na małym ogniu przez 55 minut lub aż sos zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
5
Do przechowywania w zamrażarce: kadzi w temperaturze pokojowej lub schłodzonego sosu do plastikowych pojemników lub plastikowych toreb. Uszczelnić i zamrozić na okres do czterech miesięcy. Rozważ zamrażanie sosu w przyrostach o jednej filiżance (dwie porcje). W ten sposób możesz wyciągnąć dokładnie tyle, ile chcesz na przyszłe posiłki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
ChochlaChochla
6
Aby rozmrozić SOS: wypróbuj jedną z trzech metod.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
7
Rozmrozić w lodówce przez noc.
8
Umieść zamrożone bloki w rondlu. Przykryć i doprowadzić do niskiego gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
9
Umieść zamrożone bloki w misce bezpiecznej dla mikrofali. Przykryć i mikrofalować na wysoką minutę na raz, mieszając po każdym przyrostie, aż do rozmrożenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
10
Aby zwiększyć smak: Długie stinty w zamrażarce mogą osłabić smak pomidorów. Aby wzmocnić rozmrożony sos, dodaj pół łyżeczki drobno startej skórki cytryny lub jedną łyżeczkę octu balsamicznego podczas podgrzewania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Gruszki Bartlett Lub D'AnjouGruszki Bartlett Lub D'Anjou
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia6
Magazyn