Bas W Paski Z Pomidorami, Kukurydzą I Bazylią

Bas W Paski Z Pomidorami, Kukurydzą I Bazylią
Bas w paski z pomidorami, kukurydzą i bazylią jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 35 porcjami. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 33 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz Serrano pieprz, gruba sól i mielony pieprz, kłosy kukurydzy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Bas w paski z pomidorami, kukurydzą i bazylią, Cały pieczony bas w paski z pomidorami i ziołami, oraz Pesto-marynowany bas w paski z ciepłymi pomidorami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodaj cebulę na patelnię, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka i krawędzie zaczną brązowieć, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać czosnek i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia2
Magazyn