Bas W Paski Z Masłem Limonkowym
Bas w paski z masłem limonkowym jest pescatarian przepis z 23 porcjami. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. Jeśli masz pod ręką śmietanę, liście pietruszki, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Bas w paski z bulionem limonkowym, Bas w paski z bulionem limonkowym, oraz Bas w paski z sosem imbirowo-limonkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rybę osuszyć ręcznikami papierowymi i doprawić połową soli i pieprzu.
Rozłóż mąkę na woskowanym papierze i wyłuskaj filety.
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni nonstick na umiarkowanie wysokim ogniu, aż olej mieni się.
Dodaj filety, skórę w dół, i gotować 4 protokół, aż skóra będzie chrupiąca. Flip filety i gotować 1 do 2 minut dłużej.
Przenieś je, skórą do góry, na ciepły talerz.
Dodaj wino, sok z limonki, i szalotki na patelni; gotować na dużym ogniu 2 do 3 minut, aż płyn zmniejszy się do około 1 1/2 łyżki. Wymieszać ze śmietaną. Po pęcherzyków mieszaniny, zmniejszyć ciepło do niskiego. Mieszaj masło po kawałku na raz, dodając każdy kawałek przed całkowitym stopieniem poprzedniego. Podnieś patelnię z ognia kilka razy, aby sos nie oddzielił się.
Dodaj pozostałą sól i pieprz.
Ziemniaki układamy na talerzach i przykrywamy filetem, skórką do góry. Łyżka masła limonkowego i rozsypać zioła na wierzchu.