Bas w paski i konserwowany sos cytrynowy z grillowaną marchewką

Bas w paski i konserwowany sos cytrynowy z grillowaną marchewką
Need a przyprawa bezglutenowa i pescatariańska? Pasiasty bas i konserwowany sos cytrynowy z grillowaną marchewką może być świetnym przepisem do wypróbowania. Na $7.54 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 441g tłuszczu, oraz w sumie 4233 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sól morską, gałązkę tymianku, filet z basu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chrupiący Bas W Paski Z Zakonserwowaną Cytryną, Ciecierzycą I Kuskusem, Grillowany bas w paski z cytryną i koprem włoskim, oraz Bas w paski ze słodką marchewką i glazurą z cydru dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni. Doprawić skórkę filetu solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
3
Rozgrzać olej w piekarniku saute patelni do średniej wysokości. Gdy olej jest gorący, dodaj rybę, skórkę od strony dołu, i smaż przez minutę, aż utworzy się niewielka Skórka i filet nie przykleja się do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Umieść patelnię saute w gorącym piekarniku na 6 do 8 minut, aż miąższ jest twardy i gotowane przez.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Wyjmij patelnię saute z piekarnika i umieść ją na piecu na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodać masło, czosnek, szalotka, rozmaryn i tymianek i baste ryby z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Filet wyjąć na papierowy ręcznik.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
8
Na talerzu ułożyć łyżkę zakonserwowanego sosu cytrynowego i na wierzchu ułożyć 3-4 grillowane marchewki. Filet ułożyć na boku marchewki i udekorować koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna KonserwowanaCytryna Konserwowana
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
9
Umieść składniki w blenderze i zmiksuj, aż sos będzie gładki i kremowy. Uwaga kucharza: aby zrobić domowe konserwowane cytryny, zanurz 6 cytryn Meyer, poćwiartowanych, w ćwiartce soli i ćwiartce cukru i wody przez 30 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Meyer LemonMeyer Lemon
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Obierz marchewki i umieść je w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
11
Dodać sól, pieprz i oliwę z oliwek i wymieszać. Ułóż marchewki na blasze ustawionej na patelni z blachą i podsmaż je pod wstępnie rozgrzaną salamandrą na wysokiej przez 4 minuty, obracając ją do niskiej przez kolejne 4 minuty. Są one wykonywane, gdy są one przetargu widelec z lekkim kęsem i mają ładny palony kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia30
Magazyn