Barwę czerwoną owiniętą w papier
Czerwony barwnik owinięty w papier jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 536 kalorii, 44g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Na 5,13 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, kliny cytrynowe, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 83%. Barwę czerwoną owiniętą w papier, Papier Owinięty Łosoś Rocznicowy, oraz Pandan Paper Wrapped Cakes są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: papier do pergaminu
Umieść rybę w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia lub niereaktywnej zapiekance. W małej misce, połączyć sok z cytryny, czosnek, 1/4 szklanki oliwy z oliwek, liście laurowe i pieprz i trzepaczką do emulgowania.
Zalać marynatą rybę. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 godziny, obracając rybę raz.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Wytnij 4 arkusze pergaminu, które są wystarczająco duże, aby pomieścić pojedynczą rybę z kilkoma centymetrami marginesu po złożeniu na pół. Złóż każdy z nich w poprzek na pół, aby zaznaczyć środek, a następnie rozwiń.
Posmaruj każdy arkusz 1 łyżką pozostałej oliwy z oliwek.
Wyjmij rybę z marynaty i umieść 1 na 1 stronie każdej kartki papieru. Doprawić solą i pieprzem, posypać oliwkami. Złóż papier, aby zamknąć rybę, a następnie złóż krawędzie wokół siebie, wykonując kilka lub potrójne zagięcie w celu uszczelnienia.
Umieścić pakiety na 1 lub 2 blach do pieczenia i piec przez 10 minut, lub aż nadmuchane.
Przenieś na talerze. Pokrój górną część każdego opakowania ostrym nożem i podawaj natychmiast, z cytrynowymi klinami.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.