Barszcz z mięsem
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Barszcz z mięsem może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 447 kalorii. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni wschodnioeuropejskiej. Jeśli masz bekon, marchew, pieprz i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin i 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 46%. Spróbuj Barszcz z mięsem, Barszcz Z Mięsem, oraz Jesienny Barszcz Z Kapusty I Wędzonego Mięsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć 1/2 szklanki buraków, ocet, i cukier w małej misce; przechowywać w lodówce, pokryte, na noc. Przechowywać w lodówce Pozostałe buraki.
Włożyć wołowinę, wodę, boczek, sól, pieprz, gałązki pietruszki, majeranek i nasiona kopru (lub liście bazylii) do holenderskiego piekarnika.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień, dusić, częściowo przykryte, na średnim ogniu, aż wołowina będzie miękka (około 2 godzin).
Odrzuć gałązki pietruszki.
Dodaj 3 szklanki buraków, kapusta, pory, cebula, marchew, i kiełbasa; dusić, pod przykryciem, na małym ogniu 30 protokół.
Aby służyć, usunąć wołowinę, boczek, i kiełbasa; pokroić w 2-calowe kawałki. Mięso i zarezerwowaną mieszankę buraków należy zwrócić do holenderskiego pieca.
Posypać pokrojonym koperkiem. Podaj śmietanę.