Bardzo Łatwy Dip Kraba

Bardzo Łatwy Dip Kraba
Bardzo łatwy Dip kraba wymaga około 3 godziny i 20 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis serwuje 4 i kosztuje 1,71 zł za porcję. Ten hor d ' oeuvre ma 352 kalorie, 9g białka, oraz 20g tłuszczu na porcję. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś serek śmietankowy, sos koktajlowy, imitację mięsa kraba i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest tak ogromne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Łatwy gorący Dip ze szpinaku krabowego pieczony we francuskim chlebie, Dip Kraba, oraz Dip Kraba.

Instrukcje

1
W średniej misce zmiksuj serek śmietankowy i sos koktajlowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KoktajlowySos Koktajlowy
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Pokrój imitację mięsa kraba na małe kawałki i połącz z mieszanką. Wstaw do lodówki na 3 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imitacja KrabaImitacja Kraba

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Ruinart Brut rosé (pół butelki) z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 56 dolarów za butelkę.
Ruinart Brut Rose (półbut)
Ruinart Brut Rose (półbut)
* Nastąpiła zmiana opakowania tego wina. Przedstawiona etykieta może nie być otrzymaną etykietą.* Wino ma jaskrawo Pomarańczowo-żółty kolor płatków róży z bardzo delikatnym, obfitym i trwałym musem. Nos charakteryzuje się małymi czerwonymi jagodami, głównie porzeczkami. Na podniebieniu wino jest energiczne i dobrze wyważone. Dobre, świeże, owocowe wino z dobrze zintegrowanymi taninami i nutą przyprawy na długim finiszu.Ruinart Rosé jest produkowany z mieszanki 55% Pinot Noir i 45% Chardonnay z najlepszych ostatnich roczników. Wszystkie owoce pochodzą z winnic premiers crus. Do winogron z winnic estate w Sillery i Brimont (ojczyzna rodowa rodziny Ruinart) dołączają starannie wyselekcjonowane winogrona z innych winnic Premier crus Na Côte de Blancs i Montagne de Reims. Winogrona do Ruinart są wybierane kosz po koszu u źródła i używane są tylko najlepsze premierzy crus.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn