Bardzo Veggie Pizza Pie
Przepis bardzo Veggie Pizza Pie jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 59 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, ser mozzarella, sos do pizzy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pizza Wegetariańska, Pizza Wegetariańska, oraz Pizza Wegetariańska dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. spryskaj arkusz cookie sprayem do gotowania.
Spray 10-calowa patelnia z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu.
Dodać grzyby, cukinię, paprykę i czosnek; gotować około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą chrupiące-miękkie. Odstawić.
W średniej misce wymieszaj mieszankę Bisquick, sos serowy i bardzo gorącą wodę, aż powstanie miękkie ciasto. Na powierzchni posypanej mieszanką Bisquick, rozwałkuj ciasto w Bisquick, aby pokryć. Zagnieść około 5 razy lub aż będzie gładka.
Na arkuszu ciastek, roll lub pat ciasta na 14-calowy Okrągły.
Rozprowadzić sos do pizzy na cieście w ciągu 3 cali od krawędzi. Top z mieszanki warzyw.
Posypać serem mozzarella. Fold krawędzi ciasta na mieszaninie.
Piec 23 do 25 minut lub aż skorupa jest złoty brąz i ser jest bąbelkowy.