Wolnowar Barbacoa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 638 kalorii, 49g białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonego kminku, tortille z mąki, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wolnowar Barbacoa Wołowina, Slow Cooker Beef Barbacoa, oraz Wolnowar Barbacoa Wołowina dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pieczeń i liście laurowe umieścić w dużej powolnej kuchence. W robocie kuchennym lub blenderze połącz ocet, sok z limonki, paprykę, czosnek i przyprawy. Proces na wysokim poziomie, aż do gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać mieszaninę octu i bulionu na pieczeń. Przykryć i gotować na niskim ustawieniu przez 6 do 8 godzin, aż pieczeń będzie przetargu widłowego. Wołowinę rozdrobnić 2 widelcami; powrócić do soków w powolnej kuchence.