Serowe Pieczarki faszerowane na grzankach
Serowe nadziewane grzyby na tostach może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 297 kalorii, 12g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 13 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz masło, ser cheddar, szpinak dla niemowląt i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Pikantne Serowe Pieczarki Nadziewane, Serowe Nadziewane Grzyby Portabello, oraz Serowe Puree Ziemniaczane Faszerowane Pieczarki.
Instrukcje
Włącz grilla na wysoki, aby dać mu szansę na ogrzanie. Na największą patelnię włożyć trzy czwarte masła i podgrzać do rozpuszczenia. Weź każdy grzyb i odciągnij łodygę, a następnie umieść grzyby na patelni maślanej, płaskiej stronie w dół. Rozrzuć wokół łodygi, rozrywając je, gdy idziesz, aby je trochę rozbić. Gotować na dużym ogniu przez 5 minut, obracając grzyby w połowie drogi, aż będą złote i soczyste.
Tymczasem pieczywo tostujemy w tosterze lub pod grillem, a gdy będzie gotowe, posmarujemy pozostałym masłem.
Wyjmij grzyby z patelni (pozostaw łodygi za sobą)i umieść je w płytkim naczyniu żaroodpornym. Teraz przełóż szpinak na patelnię z łodygami i mieszaj go w maślanych sokach przez około minutę, aż zwiędnie. Wyłożyć masę na grzyby, przykryć szpinak plasterkiem cheddaru i podsmażyć pod grillem, aż ser się rozpuści.
Każdy grzyb podawać na plasterku grzanki z masłem i łyżką na sokach.