Skwiercząca jagnięcina z meksykańską salsą
Przepis Skwiercząca jagnięcina z meksykańskim salsanem jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 4 i kosztuje $24.2 za porcję. To danie główne ma 1855 kalorii, 295g białka, oraz 65 g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka kolendry, cebuli, chilli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 78%. Spróbuj Kotlety jagnięce skwierczące z czosnkiem, Skwiercząca jagnięcina masala z posiekaną sałatką, oraz Basic Salsa Verde (Salsa Meksykańska) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrobić salsę: połowę pomidorów, następnie wycisnąć i wyrzucić nasiona wydaje się to trochę marnotrawstwo, ale to naprawdę intensyfikuje smak salsy. Miąższ pomidora i cebulę drobno posiekać. Chili pokroić na pół, posiekać i drobno posiekać.
Pomidora, cebulę i chili wymieszać w misce z kolendrą i odrobiną soli i pieprzu. W tym momencie salsę można przykryć i schłodzić do 2 dni, ale przed podaniem przywrócić do temperatury pokojowej.
Ugotować jagnięcinę: doprawić steki jagnięce z obu stron i natrzeć odrobiną oliwy z oliwek. Grillować lub gotować na gorącej patelni przez 3-4 minuty z każdej strony dla średnich, trochę dłużej, jeśli wolisz jagnięcinę dobrze zrobione.
Podawać każdą nogę stek z odrobiną salsy, młode ziemniaki i dużą chrupiącą sałatkę.