Banh Mi Chicken Burger

Banh mi Chicken Burger może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 625 kalorii, 37g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Jeśli masz olej roślinny, sok z limonki, szalotki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier granulowany, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciastka Truskawkowo-Lawendowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wietnamski" Banh Mi " Chicken Burger, Wietnamskie jajko sadzone Banh mi przepis (banh Mi Trung Op La) - " the, oraz Sałatka Z Kurczakiem Banh Mi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ocet, cukier i sól w małym, niereaktywnym rondlu na średnim ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cukier i sól rozpuszczą się.
Wyjąć z ognia, dodać marchewki i wymieszać, aby pokryć je w mieszaninie marynującej.
Odstawić w temperaturze pokojowej, aż marchew zmięknie, co najmniej 30 minut lub na noc w lodówce.
Umieść wszystkie składniki z wyjątkiem kurczaka i oleju w dużej misce i wymieszać, aby połączyć.
Dodać zmielonego kurczaka i wymieszać rękami, aż po prostu równomiernie połączone.Podzielić mieszaninę mięsa na 8 równych porcji. Kształt każdej porcji do nawet 1/2-cala grubości patty, moczenie rąk wodą w razie potrzeby, jeśli mieszanina jest lepka.
Przenieść paszteciki do blachy do pieczenia i przechowywać w lodówce podczas przygotowywania grilla.
Podgrzej patelnię grillową lub grill na świeżym powietrzu do średniej wysokości (około 191° do425). Gdy grill jest gotowy, użyj szczypiec, aby pocierać ruszt kilkoma warstwami ręczników papierowych zanurzonych w oleju roślinnym.Używając płaskiej szpatułki, przenieś zarezerwowane paszteciki do grilla, Zamknij grill i gotuj bez przeszkód (nie naciskaj na paszteciki), aż na dole pojawią się ślady grilla, około 3 do 4 minut. Za pomocą czystej szpatułki, Odwróć paszteciki, Zamknij grill, i gotować, aż paszteciki są gotowane przez i soki uruchomić jasne, o 3 do 4 minut więcej.
Rozprowadzić około 1 łyżki majonezu chile na każdej górnej i dolnej rolce (2 łyżki na kanapkę).
Umieścić 2 paszteciki z kurczaka obok siebie na każdej dolnej rolce. Podziel liście kolendry, marynowaną marchewkę i sałatę rzymską równomiernie między kanapki i przykryj górnymi rolkami.