Bangers and Mash hand Pies

Bangers and Mash hand Pies
Bangers i Mash ręcznie ciasta wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 70 kalorii. Ten przepis służy 14 i kosztuje 21 centów za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę, masło, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Betty Crocker ma 48 fanów. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Bangers and Mash hand Pies, Wegańskie Bangers i Low Carb Mash! (Bangers & Mash), oraz Bangers and Mash dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Podgrzać 2/3 szklanki gorącej wody, masła i soli do wrzenia w rondlu 1-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Zdjąć z ognia. Wymieszać suche ziemniaki, mleko i pietruszkę tylko do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
4
Odstawić na około 1 minutę lub do wchłonięcia płynu. Ubić widelcem, aż będzie gładka; odstawić na bok.
5
W 8-calowej patelni, gotować kiełbasę i cebulę na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż mięso nie jest już różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
W razie potrzeby odcedzić.
7
W małej misce wymieszać 1 łyżkę sosu wymieszać i 1/3 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Dodaj do patelni. Gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina zgęstnieje, ciągle mieszając. Odstawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Rozwiń skórki z ciasta. Za pomocą 3 1/2-calowego okrągłego noża wytnij 7 rund z każdej skorupy. Łyżka około 1 łyżki puree ziemniaczanego w środku każdej z 14 rund; naciśnij, aby lekko spłaszczyć. Top ziemniaki na każdym z około 1 łyżka mieszanki mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
10
Brzegi ciasta posmarować wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
11
Na mieszaninę mięsną ułożyć pozostałe ciasto. Szczypta krawędzie do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
12
Umieścić na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek. Za pomocą ostrego noża przeciąć 3 szczeliny na wierzchu każdego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
13
Blaty pędzla z ubitym jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
14
Piec 9 do 12 minut lub aż złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn