Banany z karmelem i miodowo prażonymi orzechami
Need a przystawka bezglutenowa? Banany z karmelem i orzechami prażonymi w miodzie mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 471 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, dojrzałe banany, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tartaletki czekoladowo-karmelowe z prażonymi bananami i karmelem imbirowo-cytrusowym, Idąc Banany: Karmel-Wirowane Pieczone Lody Bananan, oraz Słodkie ziemniaki i pieczone banany z miodem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym, płytkim naczyniu do pieczenia ułóż połówki bananów, pokrój bok do góry.
W średnim rondlu, połączyć cukier i masło i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż tylko stopiony. Podgrzać do umiarkowanej wysokości, dodać wrzącą wodę i gotować przez 3 minuty.
Piec banany przez 15 minut, lub do złotego i karmel jest bulgotanie.
Banany podawać na ciepło z lodami i podawać orzechy przy stole.