Banany W Czekoladzie
Banany pokryte czekoladą mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 500 kalorii, 4G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka Ale banany, heath Bat bits, olej roślinny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Banany Pokryte Czekoladą, Banany w czekoladzie, oraz Banany mrożone w czekoladzie.
Instrukcje
Wyłóż obramowaną blachę do pieczenia pergaminem lub woskowanym papierem. Obierz banany i włóż kij rzemieślniczy mniej więcej w połowie każdego z nich. Ustaw banany na blasze do pieczenia i zamrozić, aż dobrze schłodzone, o 20 protokół.
Połącz chipsy czekoladowe i olej w misce bezpiecznej dla mikrofalówki i kuchenki mikrofalowej na wysokiej, aż po prostu stopi się, 1 do 2 minut (mieszać co 20 sekund). Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. (Lub umieścić chipsy i olej w żaroodpornej misce i ustawić na patelni gotującej się wody do stopienia.)
Ułożyć posypkę, orzechy, kokos lub
Heath bar bits w płytkiej misce. Użyj cienkiej metalowej szpatułki, aby pokryć każdy banan czekoladą. Pracując nad miseczką z polewą, posyp każdy powlekany banan polewą.
Umieść banany z powrotem na blasze do pieczenia i zamrozić, aż czekolada będzie jędrna, co najmniej 30 minut i do 1 dnia.