Banano-Chocolate Ripple Ice Pops

Banano-Chocolate Ripple Ice Pops
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać bananowo-czekoladowe Ripple Ice Pops spróbować. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 20 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz banany, syrop czekoladowy, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Cold Brew Coffee Latte Ice Pops, Chocolate Banana Pops, oraz Krem Czekoladowo-Bananowy.

Instrukcje

1
Umieść ice-pop mold w zamrażarce i 10 pop sticks w misce z ciepłą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Banany obrać, rozbić na kilka kawałków i umieścić w maszynce z cukrem, sokiem i wanilią. Zmiksować na bardzo gładką masę. Podzielić mieszaninę między formy. Poke owoce szaszłykiem kilka razy i dotknij dno formy na blacie, aby uwolnić pęcherzyki powietrza.
Składniki, których będziesz potrzebować
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
3
Umieść pokrywkę na górze i włóż pop sticks. Zamrozić na 8 do 12 godzin. Po wyjęciu naleśników skropić syropem czekoladowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Standardowa Miska Waflowa Zawierająca Około 50 Kalorii1 Standardowa Miska Waflowa Zawierająca Około 50 Kalorii
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
4
Odstawić na 30 sekund przed podaniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn