Balsamiczne Stosy Cebuli

Balsamiczne Stosy Cebuli
Balsamiczne stosy cebuli to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 13g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, sól, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Szafki na sałatki Caprese z redukcją balsamiczną, Caprese stosy z grillowanymi miodowymi ziemniakami balsamicznymi, oraz Smażone stosy mozzarelli, bazylii i nektarynki z glazurą balsamiczną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż plastry cebuli w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
2
Wymieszać ocet i kolejne 4 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
3
Zalać plastry cebuli. Przykryć i schłodzić 8 godzin, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
Usuń cebulę z dressingu za pomocą szpatułki szczelinowej, zastrzegając dressing.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
5
Plastry cebuli z grilla, przykryte pokrywą grilla, na średnim ogniu (350 do 40
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
2 minuty z każdej strony lub do chrupkiego i złocistego.
7
Połówkę grillowanych plastrów cebuli, każdy z 1 serem okrągłym, 2 liśćmi bazylii i 1 plastrem pomidora; wierzch z pozostałą połową plastrów cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
8
Grilluj cebulowe stosy, przykryte pokrywą grilla, na średnim ogniu 3 minuty lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Podawać cebulowe stosy z reserved dressing.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
10
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn