Balsamiczne marynowane jajka Lance ' a
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d 'oeuvre, więc wypróbuj balsamiczne marynowane jajka Lance' a. Ten przepis zawiera 24 porcje z 103 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Za 62 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 4 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś ziarna pieprzu, cukier, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Łaskotane różowe marynowane jajka lub ładne w różowych marynowanych jajkach, Balsamiczne Wiśnie Marynowane, oraz Szalotka marynowana balsamiczna.
Instrukcje
Umieść jajka w dużej pokrywie garnka z wodą o 1 cal. Przykryj rondel i zagotuj wodę na dużym ogniu; zdejmij z ognia i pozostaw jajka w gorącej wodzie na 15 minut.
Wylej gorącą wodę i całkowicie ostudź pod zimną bieżącą wodą; obierz i umieść w szklanym słoju wystarczająco dużym, aby je pomieścić.
Połącz cebulę, ocet balsamiczny, wodę, cukier, czosnek, ziarna pieprzu, sok z buraków i papryczki cayenne w głębokim rondlu na dużym ogniu; doprowadzić do wrzenia i natychmiast zdjąć z ognia. Pozostaw mieszaninę do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Wlać do szklanego słoika z jajkami. Zamknij słoik pokrywką. Wstaw do lodówki na 4 do 5 dni przed podaniem.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Laurent-Perrier La Cuvee Brut (3 litrowa butelka - Jeroboam). Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 400 dolarów za butelkę.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)
Wino pochodzi z najczystszego soku winogronowego i samo w sobie pozwala Laurent-Perrier wytworzyć "La Cuvée", szampana o wielkiej finezji i pięknej świeżości uzyskanej po długim procesie starzenia w naszych piwnicach.Bladozłoty kolor. Drobne bąbelki karmią trwały mus. Delikatny nos z nutą świeżych cytrusów i białych kwiatów. Złożoność wina wyraża się w kolejnych nutach, takich jak brzoskwinia winorośli i nuty białych owoców. Idealna równowaga między świeżością a delikatnością z owocowymi smakami bardzo obecnymi na finiszu.To świeże i czyste wino jest idealne na aperitif. Nuty cytrusów i białych owoców oraz niezwykła równowaga wsparta subtelnym musowaniem sprawiają, że jest idealnym dodatkiem do drobiu i najlepszych ryb.