Balsamiczna Sałatka Z Zielonej Fasoli

Balsamiczna Sałatka Z Zielonej Fasoli
Balsamiczna Sałatka z zielonej fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 83 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 81 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pasty sardeli, orzeszków piniowych, pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym balsamicznym winegretem, Balsamiczna Sałatka Z Zielonej Fasoli, oraz Sałatka Z Zielonej Fasoli I Balsamiczna.

Instrukcje

1
Fasola umyć; wykończenia końce, i usunąć sznurki.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
2
Umieść 1/2 szklanki wody w dużym holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Dodaj fasolkę szparagową; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 10 minut lub aż ostry-przetargu. Fasolę zanurzyć natychmiast w lodowatej wodzie na 5 minut; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
WodaWoda
FasolaFasola
4
Fasolę umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
5
Dodaj pomidora; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
6
Ocet połącz i 4 kolejne składniki w małej misce, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
7
Wlać mieszaninę octu na mieszaninę warzywną; wrzucić delikatnie. Przykryć i marynować w lodówce co najmniej 3 godziny, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
OcetOcet
8
Tuż przed podaniem posypać orzeszkami pinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
9
Podawać z łyżką szczelinową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn