Balsamiczna Sałatka Z Zielonej Fasoli
Balsamiczna Sałatka z zielonej fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 83 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 81 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pasty sardeli, orzeszków piniowych, pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym balsamicznym winegretem, Balsamiczna Sałatka Z Zielonej Fasoli, oraz Sałatka Z Zielonej Fasoli I Balsamiczna.
Instrukcje
Fasola umyć; wykończenia końce, i usunąć sznurki.
Umieść 1/2 szklanki wody w dużym holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj fasolkę szparagową; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 10 minut lub aż ostry-przetargu. Fasolę zanurzyć natychmiast w lodowatej wodzie na 5 minut; odcedzić.
Fasolę umieścić w dużej misce.
Dodaj pomidora; wrzucić dobrze.
Ocet połącz i 4 kolejne składniki w małej misce, dobrze mieszając.
Wlać mieszaninę octu na mieszaninę warzywną; wrzucić delikatnie. Przykryć i marynować w lodówce co najmniej 3 godziny, mieszając od czasu do czasu.
Tuż przed podaniem posypać orzeszkami pinii.
Podawać z łyżką szczelinową.