Balsamiczna-Glazurowana Gruszka i kozi ser Crostini

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj szkliwionego Balsamicznie gruszki i koziego sera Crostini. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 718 kalorii. Ten przepis służy 24. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka śliwkowych migdałów, miodu, gruszek usa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gruszka & Prosciutto Crostini z kozim serem, Crostini Z Gruszką, Maliną I Kozim Serem, oraz Grillowana Gruszka, Kozi Ser I Prosciutto Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój gruszki na pionowe deski o szerokości 12 cali.
Pokrój duże plastry na pół wzdłuż w sumie 48 plastrów.
Podgrzać ocet, masło i miód na dużej patelni na średnim ogniu przez 2 do 3 minut, stale mieszając, aż do zmniejszenia o połowę, około 2 łyżek stołowych.
Dodaj plasterki gruszki i kontynuuj gotowanie przez 1 minutę, obracając raz.
Na każdą okrągłą bagietkę ułożyć 2 plastry gruszki i na wierzch wyłożyć 1 łyżeczkę koziego sera.
Posyp migdały serem i udekoruj świeżym pieprzem.
* Do grzania migdałów, umieścić na ciężkiej patelni i tosty na średnim ogniu, stale mieszając, przez 1 do 2 minut lub aż opalenizna z tosty aromat.