Bakłażan, pomidor i zielona cebula Curry

Bakłażan, pomidor i zielona cebula Curry
Przepis bakłażan, pomidor i zielona cebula Curry jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis służy 4 i kosztuje 62 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 110 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis z Food.com ma 6 fanów. Mieszanka pomidorów, kurkumy, mielonego pieprzu cayenne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Bakłażan Zielone Curry, Wieprzowina i bakłażan z zielonym Curry, oraz Zielone Curry z kurczakiem i bakłażanem dla podobnych receptur.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Berger Gruner Veltliner (1 litr) z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Berger Gruner Veltliner (1 Litr)
Berger Gruner Veltliner (1 Litr)
Gruner Veltliner Bergera to kwintesencja letniego sippera! Ta Austriacka odmiana białych winogron produkuje ostre i skoncentrowane na minerałach wino z nutami cytrusów, skórki cytryny, liczi i odrobiną pikanterii, która może przypominać biały pieprz. Jego orzeźwiająco rześkie ciało świetnie sprawdza się w ciepły letni dzień, zwłaszcza gdy jesteś na świeżym powietrzu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn