Bakłażan Parmezan
Przepis bakłażan parmezan jest gotowy w około 50 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 50 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 12 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka faworytów rodziny classico sos do makaronu, pieczarki, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Chrupiące pieczone frytki z bakłażanem z sosem marinara (akan bakłażan parmezan frytki!), Bakłażan Parmezan, oraz Bakłażan Parmezan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Warstwa połowa każdego bakłażana i grzybów w 13x9-calowy patelni spryskane sprayem do gotowania; przykryć warstwami 1/3 każdy z parmezanem i mozzarellą. Powtórz warstwy.
Wierzch z sosem makaronowym; przykryć.
Piec 35 min. lub aż do przegrzania.
Posypać pozostałymi serami; piec, odsłonięty, 5 min. albo aż mozzarella się roztopi.