Bakłażan faszerowany z jagnięciną i orzeszkami piniowymi z "Jerozolimy"

Bakłażan faszerowany z jagnięciną i orzeszkami piniowymi z
Bakłażan faszerowany z jagnięciną i orzeszkami piniowymi z "Jerozolimy" to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.42 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 686 kalorii. 23 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz orzeszki piniowe, drobny cukier, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to bakłażan nadziewany jagnięciną i orzeszkami piniowymi z Jerozolimy: książka kucharska, Pieczony faszerowany bakłażan z wołowiną i orzeszkami piniowymi, oraz Makaron z bakłażanem, orzeszkami pinii i Romano.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn