Bakłażan Antipasto

Bakłażan Antipasto
Bakłażan Antipasto wymaga około 9 godzin od początku do końca. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 90 centów za porcję, dostajesz Hor d ' oeuvre, która serwuje 6. Mieszanka pasty pomidorowej, ocet winny, grzyby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Spróbuj Bakłażan Antipasto, Bakłażan (Bakłażan) Antipasto, oraz Kuskus Antipasto Sałatka z pomidorem Vinaigrette PLUS szaszłyki Antipasto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średnim naczyniu do pieczenia wymieszaj bakłażan, cebulę, czosnek, zieloną paprykę, grzyby i oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
GrzybyGrzyby
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
BakłażanBakłażan
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Gotować pod przykryciem 10 minut w nagrzanym piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjmij mieszaninę bakłażanów z piekarnika i wymieszaj z wodą, pokrojonymi w plasterki nadziewanymi zielonymi oliwkami, solą, pastą pomidorową, octem winnym czerwonym, cukrem, bazylią, oregano i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny CzerwonyOcet Winny Czerwony
Oliwki ZieloneOliwki Zielone
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
BakłażanBakłażan
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Kontynuuj pieczenie 30 minut, lub aż bakłażan będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
6
Schłodzić mieszaninę w lodówce 8 godzin lub na noc przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn