Baked Vegetable Egg Rolls

Baked Vegetable Egg Rolls
Przepis pieczone warzywne bułki jajeczne jest gotowy w około 14 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 420 kalorii, 17g białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sos sojowy, marchew, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 130 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Z łyżeczką wynik 98%, to danie jest znakomite. Spróbuj Baked Vegetable Egg Rolls - 5 Punktów, Sajgonki Warzywne, oraz Roladki Warzywne dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W14 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia67
Magazyn