Baked Bean Town Crackers
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Baked Bean Town Crackers. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 99 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka melasy, brązowego cukru, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Najlepsze pieczone ryby w mieście, Fasola na krakersach Pita, oraz Dip pieczony z bakłażanem i białą fasolą z krakersami z kminku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż talerz papierowymi ręcznikami.
Podgrzać dużą, wysoką jednostronną patelnię saute na średnim ogniu.
Dodać boczek i gotować, aż będzie chrupiący.
Usuń boczek z patelni i umieść na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu.
Wyjąć z patelni wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu z boczku.
Dodać cebulę na patelni i saute aż miękkie, o 8 protokół.
W małej misce, ubić razem melasę, ketchup, musztarda, sos Worcestershire, brązowy cukier, sól, i pieprz.
Gdy cebula jest ugotowana, dodaj fasolę do patelni. Wymieszać z sosem.
Zmniejszyć ogień do średniej niskiej i gotować fasolę, aż sos zmniejszy się i zgęstnieje, o 25 protokół.
Boczek pokroić w cienkie pionowe paski. Użyj szczelinową łyżką do góry każdy krakers z fasolą.
Udekoruj trzpieniem boczku.