Bakłażan nadziewany ryżem i fetą jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 320 kalorii, 9g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz Jalapeno, brązowy ryż basmati, natkę pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 83%. Spróbuj Bakłażan Nadziewany, Bakłażan Nadziewany, oraz Frittatan Z Ryżu, Cukinia I Feta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Połącz pomidor, wytrawne białe wino, cukier i 1/4 łyżeczki soli w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali; rozprowadź równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wytrawne Białe Wino
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
3
Miąższ miąższu z połówek bakłażana, pozostawiając muszle o grubości 1/4 cala. Posiekaj miąższ.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
(zalecany: Sos A1)
4
Posypać wewnątrz powierzchni muszli bakłażana 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
(zalecany: Sos A1)
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Rozgrzać olej w dużym nieprzywierającym piekarniku patelni o średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
6
Dodaj cebulę, papryka, czosnek, i 1/2 łyżeczka soli; smażyć 3 protokół. Wymieszać miąższ bakłażana, bazylia i jalapeo; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na małym ogniu 10 minut lub aż bakłażan będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Makaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Wyjąć z ognia; wymieszać z ryżem, serem i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
8
Łyżka około 1/4 szklanki mieszanki bakłażana do każdej skorupy bakłażana, delikatnie naciskając; umieścić skorupy, pokroić boki w górę, nad mieszaniną pomidorów w naczyniu do pieczenia. Przykryć i piec w 375 przez 15 minut. Odkryć; piec dodatkowe 15 minut lub do muszli są miękkie. Łyżka około 1 1/2 łyżki mieszanki pomidorów na każdej połowie bakłażana.