Baja Style Fish Tacos

Tacos rybny w stylu Baja może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 14% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Mieszanka soku z limonki, filetów z dorsza, pomidorów i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać limonki można śledzić to danie główne z Arbuz Granita jako deser. 36 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatarian dieta. Kilka osób bardzo lubi to meksykańskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Rybne Tacos-Styl Baja, Tacos rybny w stylu Baja, oraz Baja Style Fish Tacos.
Instrukcje
Wymieszać pomidory, cebulę, kolendrę, paprykę jalapeno, 1 łyżkę soku z papryki jalapeno i sól czosnkową w misce; wycisnąć 1/2 limonki na salsa fresca. Przykryj miskę folią i przechowuj w lodówce podczas przygotowywania ryb.
Wrzucić do miski coleslaw mix z sosem ranczo; odstawić do mieszania smaków.
Olej rozgrzać w frytkownicy lub dużym rondlu do 350 stopni F (175 stopni C).
Wymieszać ciasto i piwo razem w misce. Tortille kukurydziane owinąć w mokre papierowe ręczniki i odstawić.
Zanurz dorsza w mieszance ciasta; smażyć dorsza powlekanego partiami w gorącym oleju, aż dorsz zostanie ugotowany i powłoka będzie brązowa, 4 do 5 minut.
Dorsz wyjąć łyżką i osuszyć na papierowym talerzu wyłożonym ręcznikiem.
Tortille kukurydziane w kuchence mikrofalowej na wysokim poziomie, aż do ogrzania, około 1 minuty.
Ułóż dwie tortille na talerzu; wierzch z rybą, posypką meksykańskiego sera, mieszanką coleslaw, salsa fresca i wyciśnij z limonki.
Mżawka z sosem chilijsko-czosnkowym. Powtórzyć z pozostałymi składnikami.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish działa naprawdę dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej delikatnej białej ryby. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, mogą nawet poradzić sobie z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z nich jest Duck Pond Pinot Gris. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
![Staw Kaczy Pinot Gris]()
Staw Kaczy Pinot Gris
# 96 Wine Enthusiast Top 100 Best Buys of 2017Duck Pond Pinot Gris charakteryzuje się tropikalnymi aromatami i jasną kwasowością. Dominują smaki i aromaty cytrynowego twarogu, nektaryny, czarnego bzu, grejpfruta, kończąc na rześkim i wytrawnym. To wino jest doskonałym partnerem dla skorupiaków, sushi i większości przystawek.