Baja Smażone-Taco Rybne
Baja smażone-rybne Tacos wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 45 i kosztuje 26 centów za porcję. Mieszanka chipotle sos tatarski, kapusta i kolendry slaw, kukurydza tortille, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 20%. Spróbuj Baja Smażone-Taco Rybne, Baja Fried Fish Tacos, San Diego surfers Delight!, oraz Tacos Z Rybami Baja dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce ubij piwo, mąkę i sól, aż dobrze się wymieszają.
Ryby opłukać i osuszyć; pokroić w poprzek na paski o szerokości 1 cala.
Wlać około 1 cala oleju do 10-do 12-calowego holenderskiego piekarnika na średnim ogniu; doprowadzić olej do 36
Widelcem zanurz każdy kawałek ryby w cieście piwnym; wyciągnij i odstaw na krótko. Wsuń rybę do oleju, kilka sztuk na raz i gotuj do złotego koloru (dostosuj ciepło, aby utrzymać 360), obracając w razie potrzeby na brązową ze wszystkich stron, 2 do 4 minut na partię. Łyżką szczelinową przełożyć na wyłożoną papierowym ręcznikiem blachę do pieczenia. Utrzymuj ciepło w piekarniku 200 podczas smażenia pozostałych ryb.
Aby zebrać każde taco, układaj dwie tortille i top z kilkoma kawałkami ryby, a następnie łyżką kapusty i kolendry slaw.
Podawać z chipotle sos tatarski, aby dodać do smaku i kliny limonki wycisnąć na wierzch.
* Aby podgrzać tortille, owinąć folią i umieścić w koszyku na parowiec nad wrzącą wodą lub kuchenką mikrofalową w ręczniku kuchennym około 1 minuty. Lub, w przypadku zadymionego char, toast bezpośrednio na palniku kuchennym, często obracając.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które możesz wypróbować, jest wino Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 68 dolarów.
![Wina Tudor Winnica Balo Pinot Noir]()
Wina Tudor Winnica Balo Pinot Noir
Rok 2007 był uważany za najlepszy rocznik, jaki mogliśmy zobaczyć za życia w Kalifornii. Ten szczególny pinot noir Z Anderson Valley pochodzi z Winnicy Balo, która znajduje się bezpośrednio po drugiej stronie drogi od winnicy Golden Eye i winnicy. Winnica jest jednym z rzadkich miejsc pinot noir, który nalega na chęć produkcji ogromnych win. Owoce i struktura są ogromne. To wino pięknie się starzeje przez kolejne 20 lat. Ciesz się teraz lub kup skrzynkę do picia w ciągu następnej dekady lub dwóch.