Bagna Calda (Włoska Przystawka Czosnkowo-Sardelowo-Sardynkowa)

Bagna Calda (Włoska Przystawka Czosnkowo-Sardelowo-Sardynkowa)
Bagna Calda (włoska przystawka czosnkowo-Sardelowo-Sardynkowa) wymaga ok. 35 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 101 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 32. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 34 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Kilka osób naprawdę lubiło tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz masło, filety anchois, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Bagna Cauda (piemoncki ciepły Dip czosnkowo-anchois), Papryka z sosem czosnkowo-anchois / Peperoni con Bagna Cauda, oraz Włoska Gorąca Czekolada {Cioccolata Calda}.

Instrukcje

1
Umieść olej rzepakowy na patelni i podgrzać na średnim ogniu. Mieszać w czosnku, i gotować, aż złoty kolor, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj masło, sardele i sardynki. Gotować i mieszać, aż dobrze wymieszane, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
SardynkiSardynki
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia1
Magazyn