Bagietka z pieczonej wołowiny z cheddarem i cebulą

Bagietka z pieczonej wołowiny z cheddarem i cebulą
Bagietka z pieczonej wołowiny z cheddarem i cebulą wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 550 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.12 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz bagietkę, pieczeń wołowa, cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest dobre. Podobne przepisy to Pieczeń Wołowa, Rukola I Ogolony Parmezan Na Bagietce, Kanapki z pieczoną wołowiną i cheddarem, oraz Pieczeń wołowa i Cheddar Roll-upy.

Instrukcje

1
Bagietkę pokroić na 4 porcje. Każdą porcję pokroić na pół wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
2
Spód rozprowadzić majonezem, a wierzch musztardą. Ułożyć pieczeń wołową na każdej stronie majonezu, a następnie dodać Cheddar, pomidor i cebulę. Doprawić solą i pieprzem, następnie ułożyć kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Całe Liście SzpinakuCałe Liście Szpinaku
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn