Bagietka z pieczonej wołowiny z cheddarem i cebulą
Bagietka z pieczonej wołowiny z cheddarem i cebulą wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 550 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.12 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz bagietkę, pieczeń wołowa, cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest dobre. Podobne przepisy to Pieczeń Wołowa, Rukola I Ogolony Parmezan Na Bagietce, Kanapki z pieczoną wołowiną i cheddarem, oraz Pieczeń wołowa i Cheddar Roll-upy.
Instrukcje
Bagietkę pokroić na 4 porcje. Każdą porcję pokroić na pół wzdłuż.
Spód rozprowadzić majonezem, a wierzch musztardą. Ułożyć pieczeń wołową na każdej stronie majonezu, a następnie dodać Cheddar, pomidor i cebulę. Doprawić solą i pieprzem, następnie ułożyć kanapki.