Bagietka z pieczonej wołowiny z cheddarem i cebulą

Bagietka z pieczonej wołowiny z cheddarem i cebulą
Bagietka z pieczonej wołowiny z cheddarem i cebulą wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 550 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.12 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz bagietkę, pieczeń wołowa, cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest dobre. Podobne przepisy to Pieczeń Wołowa, Rukola I Ogolony Parmezan Na Bagietce, Kanapki z pieczoną wołowiną i cheddarem, oraz Pieczeń wołowa i Cheddar Roll-upy.

Instrukcje

1
Bagietkę pokroić na 4 porcje. Każdą porcję pokroić na pół wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
2
Spód rozprowadzić majonezem, a wierzch musztardą. Ułożyć pieczeń wołową na każdej stronie majonezu, a następnie dodać Cheddar, pomidor i cebulę. Doprawić solą i pieprzem, następnie ułożyć kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Pieczeń WołowaPieczeń Wołowa
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn