Babeczkowe Ciasto Jagodowe

Babeczkowe Ciasto Jagodowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta z jagodami. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 310 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, mleka, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 315 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Babeczkowe Ciasto Jagodowe, Jagodowe Ciasto Kawowe Muffin, oraz Babeczka Jagodowa / Bochenek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło 10-calowy talerz ciasto Deep-dish.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana1 Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki żurawiny (rozmrożonej, Jeśli Była Mrożona)2 Szklanki żurawiny (rozmrożonej, Jeśli Była Mrożona)
2
W małej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Zimne Niesolone Masło (1 Kostka), Pokrojone W KostkęZimne Niesolone Masło (1 Kostka), Pokrojone W Kostkę
Nieprażone Pestki DyniNieprażone Pestki Dyni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
3
W dużej misce ubij razem masło i 1 szklankę cukru, aż będą lekkie i puszyste. Beat in egg. Ubić ekstrakt z wanilii i mleko, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (18,25 Uncji) Naturalnej Mieszanki Do Ciast1 Opakowanie (18,25 Uncji) Naturalnej Mieszanki Do Ciast
1 Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana1 Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana
1/2 Funta Bardzo Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Bardzo Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
4
Dodać mieszaninę mąki do mokrych składników i mieszać, aż tylko połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zimne Niesolone Masło (1 Kostka), Pokrojone W KostkęZimne Niesolone Masło (1 Kostka), Pokrojone W Kostkę
5
Wlać ciasto do przygotowanego talerza ciasta. Top ciasto z jagodami jak najbardziej równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
6
Wierzch ciasta posypać pozostałymi 2 łyżkami cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Bardzo Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Bardzo Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę
7
Piec ciasto przez 10 minut, a następnie zmniejszyć ogień do 163°. Kontynuuj piec, aż wierzch ciasta będzie złoty, a tester wyjdzie czysty, 50-60 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki żurawiny (rozmrożonej, Jeśli Była Mrożona)2 Szklanki żurawiny (rozmrożonej, Jeśli Była Mrożona)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn