Babeczki Śniadaniowe Z Bekonem
Babeczki śniadaniowe z bekonem mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 128 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz SOS sriracha, jajka, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki Benedict-klonowe babeczki z boczkiem z Czarnego Lasu, jajkami gotowanymi i sosem klonowym, Babeczki Śniadaniowe, oraz Babeczki Z Płatkami Śniadaniowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Umieść wkładkę foliową w każdej z 12 miseczek muffinek o regularnym rozmiarze. Obficie spryskać sprayem do gotowania.
W dużej misce wymieszaj ziemniaki, olej, sól i pieprz. Dziel równomiernie między miseczkami; lekko naciśnij.
Piec 45 do 55 minut lub do złotego koloru.
W średniej misce ubić jajka i mleko. Wymieszać z boczkiem i serem. Mocno wcisnąć ziemniaki w kubki muffinowe z dnem 1/4 szklanki suchej miarki. Top każdy z nieco mniej niż 1/4 szklanki mieszaniny jaj.
Piec 13 do 16 minut lub aż nóż włożony do środka jajka wychodzi czysty. Fajne 5 minut.