Babeczki Z Pączkami Z Galaretką
Babeczki z pączkami z galaretką mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 160 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, błyskawiczną mieszankę budyniu waniliowego, dżem malinowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Pączek Z Galaretką, Naleśniki Z Pączkami W Galarecie, oraz Ciasto Z Pączkami Z Galaretką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Spryskaj 24 kubki muffin sprayem do gotowania; kubki line z wkładkami papierowymi.
Beat Yellow cake mix, instant french vanilla pudding mix, mleko, olej roślinny i jajka w dużej misce z elektrycznym mikserem ręcznym, aż cała mieszanka ciasta jest zwilżona i nie ma suchych plam w cieście. Zeskrobać miskę i jeszcze raz wymieszać.
Napełnij przygotowane muffinki do połowy pełne ciasta.
Piec babeczki w nagrzanym piekarniku, aż lekko złoty kolor, 18 do 20 protokół. Tester ciasta lub wykałaczka włożona w środek babeczki powinna wyjść czysta.
Pozwól babeczkom ostygnąć.
Wytnij wtyczkę o długości 1 1/2 cala i średnicy 3/4 cala ze środka każdej babeczki.
Wypełnij otwór dżemem malinowym.
Babeczki posypać lekko cukrem cukierniczym.