Babeczki Z Podwójną Czekoladą
Babeczki z podwójną czekoladą mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 363 kalorie, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cukru, śmietany, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Podwójne Babeczki Czekoladowe, Podwójne Babeczki Czekoladowe, oraz Podwójne Babeczki Czekoladowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. linia 6-cup standard-size Muffin cyny z papieru lub folii wkładki.
W średniej misce wymieszać mąkę, 1/4 szklanki kakao w proszku, sodę oczyszczoną i sól. W dużej misce wymieszać majonez, wanilię i 1/2 szklanki cukru.
Dodać 1/3 mieszanki mąki do mieszanki majonezu, następnie wymieszać w 1/2 szklanki wody. Złóż pozostałą mieszaninę mąki, mieszając, aż ciasto będzie gładkie. Wymieszaj mini czekoladowe chipsy.
Łyżka ciasto w przygotowanej puszce muffin i piec, aż babeczki są jędrne, 20 protokół.
Niech babeczki ostygną całkowicie w puszce muffin.
Połączyć śmietanę, Pozostałe 1 łyżka. cukier i pozostały kakao w proszku i ubijać mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż śmietana po prostu utrzyma sztywne szczyty. Top każdej babeczki z bitą śmietaną i podawać.