Babeczki z masłem orzechowym i polewą czekoladową

Babeczki z masłem orzechowym i polewą czekoladową
Przepis na babeczki czekoladowe z masłem orzechowym można przygotować w około 50 minut . Jedna porcja zawiera 298 kalorii , 4 g białka i 18 g tłuszczu . Za 32 centy za porcję przepis ten pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 24 osób. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, oleju canolan, cukru pudru i jajek. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Niewielu osobom naprawdę podobał się ten deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 28% . Ta ocena nie jest taka niesamowita. Podobne przepisy obejmują babeczki czekoladowe z nadzieniem z masła orzechowego z lukrem czekoladowym ganache , babeczki czekoladowe z masłem orzechowym i mrożone ciasteczka dyniowe .

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj mieszankę do ciasta, masło orzechowe, jajka, wodę i olej; ubijaj na niskich obrotach przez 30 sekund. Ubijaj na średnich przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I NiebieskimBarwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I Niebieskim
Posiekane Plasterki Pomarańczowych CukierkówPosiekane Plasterki Pomarańczowych Cukierków
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Napełnij foremki na muffiny wyłożone papierem do dwóch trzecich.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
3
Piecz w temperaturze 350° przez 18-22 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona blisko środka wyjdzie czysta. Ostudź przez 10 minut przed wyjęciem z foremek na kratkę, aby całkowicie ostygły.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
4
Umieść kawałki czekolady w dużej misce. W małym rondelku doprowadź śmietanę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Zalej czekoladę; ubijaj, aż będzie gładka. Ostudź, mieszając od czasu do czasu, do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
6
Dodaj masło i cukier puder; ubijaj, aż masa będzie gładka. Posmaruj lukrem babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn