Babeczki Z Jesiennymi Liśćmi
Przepis jesień liści babeczki jest gotowy w około 1 godzinę i 30 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 24 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 189 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Świetnie sprawdza się jako deser. Jeśli masz kubki do pieczenia, rich & kremowy lukier czekoladowy, mix ciasto Devil food, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Jesienne Liściaste Pomarańczowe Babeczki, Jesienne Wycinanki Liści, oraz Pikantne Jesienne Pasztety Z Liści.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni).
Umieść Kubki Do Pieczenia Reynolds w każdej z 24 filiżanek do muffinek o regularnym rozmiarze. Dodać i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu 24 babeczki. Schłodzić w patelniach 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W międzyczasie umieść 12-calowy arkusz woskowanego papieru na arkuszu ciastek; zaznacz 8-calowy kwadrat na woskowanym papierze. Na woskowanym papierze na przemian układać łyżki roztopionej czekolady i toffi. Za pomocą małej szpatułki obracaj razem, aby uzyskać marmurkowy efekt, rozprzestrzeniając się na 8-calowy kwadrat. Przechowywać w lodówce do firmy, o 30 minut.
Wyjąć z lodówki; odstawić około 10 minut lub aż lekko zmięknie. Użyj foremki do ciastek 1 1/2 cala, aby wykonać 24 wycięcia liści. Ostrożnie usuń wycięcia z papieru za pomocą szpatułki; umieść na innym woskowanym arkuszu papieru. Przechowywać w lodówce do firmy, o 5 minut.
Dekoruj wycinkami liści. Przechowywać luźno w lodówce.