Przepis bananowy budyń babeczki może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Na 50 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 389 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz vanillan ekstrakt, sok z cytryny, cukier, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Babeczki Z Budyniem Bananowym, Babeczki Z Budyniem Bananowym, oraz Babeczki Z Budyniem Bananowym.
Instrukcje
1
Przygotuj Ciasto Bananowe. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połączyć banany i sok z cytryny w małej misce; odstawić. Masło i cukier ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym do uzyskania kremowej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Banan
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
4
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Mąka Uniwersalna
Sól
5
Dodać do mieszanki masła na przemian z maślanką, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszaj waniliową i zarezerwowaną mieszankę bananów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Wanilia
Banan
Masło
Mąka Uniwersalna
6
Umieść papierowe kubki do pieczenia w 2 (12-cup) patelnie na muffinki i pokryj sprayem do gotowania; łyżka ciasto do filiżanek, wypełniając dwie trzecie pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
7
Piec przez 12-15 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni do stojaków z drutu i całkowicie schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Napełnij każdą babeczkę świeżym twarogiem bananowym. Aby przygotować twaróg, rozgnieść banany w dużej misce widelcem, aż będą kremowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Twaróg Bananowy
Banan
Babeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Połącz puree bananowe i pozostałe składniki w średnim rondlu na średnim ogniu. Gotować, ubijając stale, aż mieszanina zgęstnieje i pokryje łyżkę. (Nie gotować.) Całkowicie fajne. Sprawia, że 2 filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree Bananowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Patelnia Z Sosem
10
Fajka 2 Łyżki. Świeża bita śmietana na każdą babeczkę za pomocą metalowej końcówki nr Aby przygotować bitą śmietanę, ubij śmietanę do ubijania z dużą prędkością za pomocą elektrycznego miksera, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do Bicia
Bita śmietana
Babeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
11
Dodajemy wanilię i cukier, ubijamy do uzyskania sztywnych szczytów. Przechowywać w lodówce do momentu użycia. Sprawia, że 3 filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Cukier
12
Wymieszać z 1 waflem waniliowym i 1 plasterkiem banana tuż przed podaniem.