Babeczki Z Brązowym Cukrem
Brązowy cukier-matowe babeczki może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 143 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Mieszanka ekstraktu migdałowego, cukru, skrócenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Spróbuj Frosted Brown Sugar Cookies, Frosted Sugar Cookie Cupcakes, oraz mini brown butter Funfetti babeczki + brązowy cukier buttercream {giveaway} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić skracanie na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie puszyste; stopniowo dodawać cukier, dobrze ubijając.
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć; dodać do mieszanki skracającej na przemian z mlekiem, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać ekstrakty. Łyżka ciasto do papierowych patelni Muffin, wypełniając je do połowy pełne.
Piec w temperaturze 375 przez 20 minut.
Wyjąć i schłodzić na stojakach z drutu.
Posmarować lukrem z brązowego cukru.