Babeczki z boczkiem z ciemnej czekolady wymagają około 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 205 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 29 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz boczek, maślanka, soda oczyszczona i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Babeczki Z Boczkiem Z Ciemnej Czekolady, Wegańskie czekoladowe babeczki Ganache z solonym karmelem i maślanym kremem z ciemnej czekolady, oraz Babeczki Z Ciemnej Czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
4
W dużej misce wymieszać mąkę, 3/4 szklanki kakao w proszku, cukier, soda oczyszczona, proszek do pieczenia i sól. Zrób studnię w środku i wlej jajka, kawę, maślankę i olej. Mieszać aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Kakao W Proszku
Maślanka
Kawa
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wymieszać w 3/4 boczku, zachowując resztę do dekoracji. Łyżka ciasto do przygotowanych filiżanek, dzieląc równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż blaty odskoczą po lekko naciśnięciu, 20 do 25 minut. Schłodzić na patelni ustawionej nad stelażem z drutu. Gdy ostygnie, ułóż babeczki na półmisku. Mrozić ulubionym polewą czekoladową i posypać boczek kruszy się na wierzchu. Pył z dodatkowym kakao w proszku.