Babeczki Z Białej Czekolady Wiśniowe

Babeczki Z Białej Czekolady Wiśniowe
Babeczki z białej czekolady wiśniowe mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 73g tłuszczu, oraz w sumie 942 kalorie. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 28. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka likieru wiśniowego, cukru, wiśni maraschino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 43 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj 10 Funt Cherry Challenge: Bułeczki Z Białej Czekolady, Merlot Cherry Cupcakes ze słodkim białym lukrem na # SundaySupper, oraz Babeczki Czekoladowo-Wiśniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. przygotuj patelnię cupcake z 24 wkładkami cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Mąkę tortową, pudding wymieszać, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól wymieszać w 1 średniej misce. Rozbij jajka w drugiej misce i dodaj ekstrakt waniliowy. Zmierz mleko i pół na pół do trzeciej miski. W mikserze 5-litrowym z przystawką do łopatek masło utrzeć na puszystą masę. Zatrzymać mikser i zeskrobać boki za pomocą szpatułki. Włącz mikser na pierwszej prędkości, dodaj cukier i wymieszaj, aż będzie puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Posypka Pomarańczowa Lub Cukier PomarańczowyPosypka Pomarańczowa Lub Cukier Pomarańczowy
1 Szklanka Pokrojonych Plasterków Pomarańczowych Cukierków1 Szklanka Pokrojonych Plasterków Pomarańczowych Cukierków
Mąka TortowaMąka Tortowa
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dodać 1 jajka na raz. Zeskrobać miskę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Dodać śmietanę i majonez i całkowicie włączyć. Zeskrobać miskę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Dodać suche składniki, na przemian z mokrymi. Zaczniesz i skończysz z suchymi składnikami.
6
Wymieszać ciasto, aż będzie gładkie i nie pojawią się grudki.
7
Odsączyć wiśnie maraschino i wycisnąć nadmiar płynu. Za pomocą robota kuchennego zmielić wiśnie za pomocą przycisku pulsacyjnego. Nie przesadzaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky, Np. Angel's EnvyWhisky, Np. Angel's Envy
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
Mięso MieloneMięso Mielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
8
Dodać zmielone wiśnie, sok wiśniowy, i biała czekolada chipsy do ciasta. Włącz składniki całkowicie za pomocą szpatułki. Wypełnij wkładki cupcake za pomocą 2-uncji miarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Z Białej CzekoladyChipsy Z Białej Czekolady
Sok WiśniowySok Wiśniowy
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
9
Piec do złotego brązu i światła i puszyste, 17 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
10
Niech babeczki ostygną całkowicie przed dekorowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
1
Umieść okrągłą końcówkę # 809 W dużej torbie. Napełnij torebkę z kremem maślanym Casey ' a i obficie wylewaj na każdą babeczkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
2
Udekoruj każdą babeczkę 1 wiśnią maraschino i 5 dużymi perłami. Zakończ posypując jadalny brokat na czubkach babeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky, Np. Angel's EnvyWhisky, Np. Angel's Envy
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
3
W mikserze 5-litrowym z mocowaniem łopatkowym masło śmietankowe i skracanie razem. Na pierwszej prędkości, dodać przesiany cukier puder do miski w 3 części.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Jagody, Usuń Wszystkie Małe Lub Zbyt Miękkie JagodyJagody, Usuń Wszystkie Małe Lub Zbyt Miękkie Jagody
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Niech każda część włączyć do mieszaniny masła przed dodaniem następnego. Po dodaniu całego cukru, umieścić mikser na czwartej (najwyższej) prędkości i mieszać przez 8 do 10 minut. Krem maślany zacznie nabierać objętości i wyglądać na biały i puszysty. Po doprowadzeniu maślany do pełnej objętości, dodać ekstrakty i wódki i całkowicie włączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Paluszki Mięsne O Smaku PepperoniPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji

Składniki

1porcja startego parmezanucp. cebulacp. cebula0warzywo (np. szpinak)posypka pomarańczowa lub cukier pomarańczowyposypka pomarańczowa lub cukier pomarańczowy1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 małe rzepy, obrane i pokrojone na plasterki o grubości 1/8 cala3 małe rzepy, obrane i pokrojone na plasterki o grubości 1/8 cala2kgsmasło zmiękczonemasło zmiękczone5911 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka tortowamąka tortowa4Spód: okruszki z herbatników grahamsok z wiśni maraschinosok z wiśni maraschino2Średnia żółta cebula, posiekanacukier cukierniczy przesianycukier cukierniczy przesiany28krewetki i żyłkiBrokat jadalny, do dekoracjiBrokat jadalny, do dekoracji591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepół na półpół na pół1warzywo (np. szpinak)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy2Spód: okruszki z herbatników grahamwyciąg z cytrynywyciąg z cytryny2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewhisky, np. Angel's Envywhisky, np. Angel's Envy28wiśnie maraschino, do dekoracjiwiśnie maraschino, do dekoracji4Spód: okruszki z herbatników grahamLikier wiśniowyLikier wiśniowy2Spód: okruszki z herbatników graham4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3/4 szklanki plus 2 łyżki mleka odparowanego3/4 szklanki plus 2 łyżki mleka odparowanego140largesperły do dekoracjiperły do dekoracji227papryka habanerowysokie skracanie proporcji (zalecane: Sweetex)wysokie skracanie proporcji (zalecane: Sweetex)85papryka habanero3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwez migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymiz migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymi2warzywo (np. szpinak)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)4Spód: okruszki z herbatników graham(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)8Spód: okruszki z herbatników grahamwaniliowy pudding błyskawiczny mixwaniliowy pudding błyskawiczny mix1porcja startego parmezanupaluszki mięsne o smaku pepperonipaluszki mięsne o smaku pepperoni4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemini chipsy z białej czekoladymini chipsy z białej czekolady5całe jajacałe jaja
TrudnośćEkspert
Gotowe W43 m.
Porcje28
Ocena Zdrowia0
Magazyn