Babeczki waniliowe z polewą czekoladową

Babeczki waniliowe z polewą czekoladową
Przepis waniliowe babeczki z polewą czekoladową może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 341 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 77 centów za porcję. Wiele osób naprawdę lubi ten deser. Ten przepis od Tidy Mom ma 1771 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, białka jaj, pastę z fasoli waniliowej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki waniliowe z polewą czekoladową, Babeczki waniliowe z polewą czekoladową, oraz Czekoladowe babeczki z lukrem waniliowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350° F i linia Cupcake puszki z papierowymi wkładkami
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
2
Za pomocą małej miseczki, połączyć widelcem mleko, śmietanę, białka jaj i ekstrakt z migdałów i fasoli wanilii i odstawić.Za pomocą mocowania wiosła na mikserze elektrycznym, mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól połączyć na małej prędkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Dodać masło i kontynuować bicie z powolną prędkością, aż mieszanina wygląda jak mokry piasek.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Dodaj wszystko, ale 1/2 szklanki mieszanki mleka i beat ze średnią prędkością przez 1 1/2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
5
Dodaj pozostałą mieszaninę mleka i ubijaj przez dodatkowe 30 sekund, skrobając boki miski, jeśli to konieczne. Nie przesadzaj.Dziel ciasto równomiernie między studniami cupcake i delikatnie potrząśnij, aby gładkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
6
Piec 18-20 minut lub aż wykałaczka włożona do centrum babeczki wychodzi czysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
7
Niech babeczki ostygną całkowicie przed lukrem. Niezmrożone babeczki można zamrozić w przykrytym pojemniku na 1-2 tygodnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
8
Połącz kakao i wrzącą wodę, mieszając, aż kakao się rozpuści. Mikserem elektrycznym na średniej prędkości ubić masło, cukier cukierniczy i sól do bladości i puszystości.Zmniejsz prędkość do niskiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
9
Dodaj roztopioną i schłodzoną czekoladę, ubijając aż do połączenia i skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby. Ubić w mieszance kakaowej.Jeśli nie używasz natychmiast, lukier można przechowywać w lodówce do 5 dni lub zamrażać do 1 miesiąca, w szczelnym pojemniku. Przed użyciem doprowadzić do temperatury pokojowej i bić z niską prędkością, aż znów będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(4 Porcje) Budyń Błyskawiczny JELL-O Vanilla, Podzielony(4 Porcje) Budyń Błyskawiczny JELL-O Vanilla, Podzielony
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn