Babeczki truskawkowe kiwi Daiquiri z twarogiem Kiwi, polewą z rumu truskawkowego i dekoracją z rumu truskawkowego

Babeczki truskawkowe kiwi Daiquiri z twarogiem Kiwi, polewą z rumu truskawkowego i dekoracją z rumu truskawkowego
Babeczki truskawkowe kiwi Daiquiri z twarogiem Kiwi, polewą z rumu truskawkowego i dekoracją z rumu truskawkowego mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 36 i kosztuje 55 centów za porcję. Ten deser ma 307 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Dzień Matki. Mieszanka skąpe, cukier puder, lecytyna, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Babeczki truskawkowe kiwi z Truskawkowym Kiwi kremowym lukrem, Truskawkowe Kiwi Daiquiri, oraz Babeczki Warstwowe Z Twarogiem Cytrynowym Z Lukrem Truskawkowym.

Instrukcje

1
Dla babeczek: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia standardowe Patelnie cupcake z 36 wkładkami cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać do średniej miski. Odstaw miskę na bok. W misce miksera stojącego, śmietanę z cukrem i margaryną z dodatkiem trzepaczki, około 5 minut. Zeskrobać boki i dno miski. W małej misce lub filiżance, połączyć wodę i zamiennik jaj i wymieszać, aby rozpuścić zamiennik jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Zamiennik JajZamiennik Jaj
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać zamiennik jajka do cukru i wymieszać do połączenia. Zeskrobać dno miski. W małej misce, połączyć mleko sojowe i wanilii i odstawić. Obróć prędkość miksera na niską i powoli dodaj suche składniki i mleko sojowe, na przemian z 2, kończąc na mleku sojowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zamiennik JajZamiennik Jaj
SoymilkSoymilk
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wypełnij wkładki cupcake 3/4 pełne z ciasta i piec, aż wykałaczka włożona do każdej cupcake wychodzi czyste 19 protokół. Ostudzić babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
W przypadku twarogu: w rondlu o średnim, grubym dnie wymieszać puree z kiwi i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree Z KiwiPuree Z Kiwi
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Podgrzać średnio-wysoko, aż mieszanina zacznie bąbelkować na krawędziach. W małej misce wymieszaj wodę i skrobię kukurydzianą do zawiesiny. Powoli dodawać mieszaninę skrobi kukurydzianej do puree podczas ubijania. Gotować jeszcze przez 2 minuty mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Niech ostygnie całkowicie.
8
Włóż schłodzony twaróg kiwi do worka rurowego i odetnij końcówkę o średnicy 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolorowe Ciastka Ryżowe MochiKolorowe Ciastka Ryżowe Mochi
9
Na lukier: w misce miksera stojącego, ubić skracanie, margarynę i lecytynę, aż do całkowitego połączenia. Zeskrobać dno miski, aby upewnić się, że wszystkie składniki są dokładnie wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Posiekanych Daktyli (okołoSzklanki Posiekanych Daktyli (około
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Dodać przecier truskawkowy i wymieszać do momentu włączenia. Zeskrobać dno miski. Na małej prędkości, powoli dodawać cukier trochę na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przecier TruskawkowyPrzecier Truskawkowy
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Dodać sok z cytryny i rum i wymieszać do połączenia. Zeskrobać dno miski i wymieszać na średniej prędkości, aż wszystkie składniki zostaną połączone i lukier będzie puszysty, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Umieścić lukier w torbie ciasta i odciąć 1/2 cala od końcówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
1
Usuń wierzchołki i rdzenie z każdej truskawki. Odstaw szczyty na bok w misce. Odmierz rum do miarki z wylewką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Do pustych rdzeni każdej truskawki wlej łyżeczkę rumu. Pipe łyżeczkę lukru truskawkowego na wierzchu każdej truskawki wypełnionej rumem i umieścić liściaste zielone blaty truskawek z powrotem na każdej truskawce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
3
Do montażu: za pomocą plastikowej słomy do picia lub małego noża do parkowania, zrób otwory w środku każdej babeczki. Wyciśnij twaróg kiwi na środku każdej babeczki, aż napełni się, ale nie przepełni, około 1 łyżki stołowej na babeczkę. Na każdą babeczkę nałóż lukier truskawkowy i udekoruj Truskawkowym rumem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Kolorowe Ciastka Ryżowe MochiKolorowe Ciastka Ryżowe Mochi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słomki Do PiciaSłomki Do Picia
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up

Składniki

23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemrożony groszek cukrowymrożony groszek cukrowy12 łyżeczki czosnku w proszkuzamiennik jaj (zalecane: Ener-G)zamiennik jaj (zalecane: Ener-G)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepuree z kiwi, kupione w sklepiepuree z kiwi, kupione w sklepie12 łyżeczki czosnku w proszkukrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.8 uncji cukru pudru8 uncji cukru pudru1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemiód cytrusowymiód cytrusowy1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwelukier z rumem Truskawkowymlukier z rumem Truskawkowym12 łyżeczki czosnku w proszkumiód cytrusowymiód cytrusowy1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek1Batoniki toffi Heathlecytynalecytyna3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemleko sojowemleko sojowe36largestruskawki, umyte i suszonetruskawki, umyte i suszone1421 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.przecier truskawkowy, kupiony w sklepieprzecier truskawkowy, kupiony w sklepie4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.4 uncje cukru4 uncje cukru2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.sok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.10 uncji niebielonej mąki10 uncji niebielonej mąki12 łyżeczki czosnku w proszku(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.nie uwodorniona margaryna wegańska (zalecane: Earth Balance)nie uwodorniona margaryna wegańska (zalecane: Earth Balance)3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.nie uwodornione skracanie roślinne (zalecane: Earth Balance)nie uwodornione skracanie roślinne (zalecane: Earth Balance)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 41181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 42551 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.skąpa, nie uwodorniona margaryna wegańska (zalecane: Earth Balance)skąpa, nie uwodorniona margaryna wegańska (zalecane: Earth Balance)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn