Babeczki Tiramisu
Tiramisu Cupcakes wymaga około 1 godzina i 55 minut od początku do końca. Ten przepis służy 24. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. 91 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, syrop kukurydziany, białka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 14%. Spróbuj Babeczki Tiramisu, Babeczki Tiramisu, oraz Babeczki Tiramisu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. W dużej misce, ubić ciasto mix, woda, olej, brandy i białka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec 18 do 23 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Tymczasem w małej misce wymieszaj granulki espresso i wrzącą wodę. Wymieszać z syropem kukurydzianym. Fajne 10 minut. Wierzch ciepłych babeczek przebić widelcem o dużych zębach. Powoli łyżka około 1 łyżeczki mieszanki espresso na wierzchu każdej babeczki, pozwalając jej zanurzyć się w otworach. Całkowicie fajne.
W średniej misce, beat twarogu i cukru pudru z mikserem elektrycznym na małej prędkości, aż wymieszane. Beat na dużej prędkości, aż gładka. Na dużej prędkości stopniowo ubijaj śmietaną do uzyskania sztywnych szczytów, około 2 minut. Łyżka w dollops na babeczki.
Posypać kakao i top z ziaren espresso. Przechowywać w lodówce.