Babeczki Prażone migdałowe z lukrem karmelowym
Prażone babeczki migdałowe z lukrem karmelowym może być tylko deser szukasz. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 251 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz wyciąg z migdałów, kubki do pieczenia, brązowy cukier i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki z dynią karmelową z lukrem karmelowo-cynamonowym, Babeczki Z Dynią Karmelową Z Lukrem Karmelowo-Cynamonowym, oraz Babeczki czekoladowe z polewą z pianki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść Kubki Do Pieczenia Reynolds w każdej z 24 filiżanek do muffinek o regularnym rozmiarze. W płytkiej patelni, tosty migdały 6 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor. Chłodne 15 minut. Rezerwa 1 szklanka migdałów do dekoracji. W robocie kuchennym zmielić Pozostałe migdały, aż zostaną drobno zmielone.
W dużej misce, wymieszać ciasto beat, woda, olej, całe jaja i ekstrakt migdałowy z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Złożyć w zmielonych migdałach. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec i ostudzić zgodnie z zaleceniami na pudełku na babeczki.
W rondlu 2-quart roztopić masło na średnim ogniu. Wymieszać z brązowym cukrem.
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować i mieszać 2 minuty. Wymieszać z mlekiem.
Zdjąć z ognia. Chłodny do letniego, około 30 minut.
Stopniowo wymieszać cukier puder do mieszanki cukru brązowego.
Umieść rondel z lukrem w misce z zimną wodą. Ubić łyżką, aż będzie gładka i do smarowania. Jeśli lukier stanie się zbyt sztywny, wymieszaj dodatkowe mleko, 1 łyżeczkę na raz. Zamrozić kilka babeczek na raz z 1 łyżką lukru każda; nacisnąć migdały lekko do lukru. Przechowywać luźno przykryte.