Babeczki Piña Colada
Pina Colada Cupcakes to bezmleczne deser. Ten przepis służy 24 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Mieszanka Wody, ekstrakt z kokosa, bitą lukier waniliowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki Piña Colada, Babeczki Pina Colada, oraz Babeczki Piña Colada dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191° (350°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. W dużej misce, wymieszać ciasto, olej, woda, 1 łyżeczka ekstraktu z rumu, ananas i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec 15 do 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelniach 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Wymieszaj ekstrakt kokosowy i 1 łyżeczkę ekstraktu z rumu do lukru.
Rozłóż lukier na babeczkach. Dip tops matowe babeczki w kokosie. Przechowywać luźno przykryte.