Babeczki Pina Colada
Babeczki Pina Colada mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 162 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 440 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz rum, 8 uncji pierścienie ananasa w soku, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Babeczki Piña Colada, Babeczki Pina Colada, oraz Babeczki Piña Colada dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrobić babeczki: Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia mini-muffin cyny z opakowaniami.
W małej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól.
W dużej misce, śmietana razem masło i cukier, aż lekkie i puszyste, o 3 protokół.
Dodać jajko i ekstrakt z wanilii i ubić do połączenia.
Ubić w 1/2 mieszanki mąki aż do połączenia.
Dodać rum i śmietanę kokosową i ubić do połączenia. Ubić w pozostałej mieszaninie mąki.
Wymieszać z ananasem i sokiem, aż równomiernie włączone.
Wlać ciasto równomiernie wśród owijek, wypełniając każdy 3/4 pełny.
Piec, aż babeczki będą złote i tester wyjdzie czysty, o 22 protokół. Przenieść do drutu do pieczenia rack i ostudzić.
Zrobić lukier: w dużej misce, śmietany razem ser śmietankowy, masło i cukier cukierniczy do lekkiego i puszystego, o 4 protokół.
Dodać sól, rum, i śmietana kokosowa i ubić, aż połączone i lukier jest gładka i kremowa, o 3 protokół więcej.
Złożyć w słodzonych płatków kokosowych.
Lukier umieścić w torbie z ciastem wyposażonym w średnią końcówkę. Lukier na babeczki.
Udekoruj każdą babeczkę płatkiem kokosowym, w razie potrzeby.